slaapkamer

O, wat houden we van de herfst! En dan met name van de kleuren die dit seizoen met zich meebrengt. Het palet uit de natuur, zeker weten! Echter praten we nu vooral over de trendkleuren voor komend herfst- én winterseizoen, want we zijn meer dan enthousiast geworden!

Tijdens deze gure dagen is niets prettiger dan het huis weer knus te maken en onze slaapkamer is daarin geen uitzondering. Dikkere dekbedden worden tevoorschijn gehaald, kachels gaan iets hoger en de kaarsjes worden aangestoken. Genieten maar! Warmte is eigenlijk alles waar het om draait in komende maanden en dat zien we ook terug in de kleurtrends voor dit seizoen .
Nieuwsgierig geworden? We hebben een mooie opsomming voor jullie gemaakt van de meest trendy kleuren. En natuurlijk wat tips hoe je deze in de slaapkamer kan verwerken :

Rust in de slaapkamer

De trendkleuren voor het interieur worden aangeduid door middel van het woordje ‘balans ’.
In leven, maar om deze reden juist ook in de woning. Niet zo gek, als je je bedenkt dat vandaag de dag alles met tempo gebeurt. Zo gaan wij als mensen ook steeds sneller, het leven gaat hierdoor ook sneller en een plek waar je tot rust kan komen van de dagelijkse hectiek wordt om deze reden steeds belangrijker. Zoals in de slaapkamer, bijvoorbeeld.

We zien dit seizoen vooral veel warme pastelkleuren zoals grijsroze, taupe en cacoabruin (bron: VTWonen) om de woonruimten die zachte uitstraling te geven. Dit opdat ontsnappen aan de hectiek bijna vanzelfsprekend wordt.Nu zijn wij persoonlijk fan van alle kleuren van dit seizoen en niet alleen omdat ontspanning, comfort en uitrusten een motto is bij Silk Heaven. De zachte tinten worden dit seizoen gecombineerd met donkere, sterke kleuren. Denk aan (zeer) donkerblauw, paarstinten en natuurlijk het veel geziene okergeel. Dit geeft het geheel een spannend randje, zonder drukte uit te stralen.
Kortom: men kan dit seizoen alle kanten op en daar houden wij van!

Hierbij enkele tips van ons betreft jouw slaapkamer, want als je uiteindelijk ergens moet ontspannen? Dan is het wel in bed!

Dit grijs/ zwarte dekbedovertrek van het merk Lysdrap zorgt voor de perfecte balans tussen rust en kracht. Deze set is gemaakt van Egyptisch katoen wat ook nog eens heerlijk zacht om de huid valt en, buiten de hoogwaardige kwaliteit, ook geweldig comfortabel slaapt. Klik hier voor dit geweldige dekbedovertrek.

En om deze reden zijn we zo gek van de trendkleuren dit seizoen! Dit oranje, met bruin dekbedovertrek straalt namelijk alles uit wat we graag willen zien. Warmte, maar met een ‘edge’. Kracht en rust. Luxe en toch zo comfortabel. Klik hier voor als ook jij wel een beetje kleur kan gebruiken!

Met donkere blauwtinten als modekleur kon dit dekbedovertrek van Egyptisch katoen natuurlijk niet achterblijven. Zeker niet voor degene die toch liever gaan voor een subtieler kleuraccent voor in de slaapkamer. Ben je net als wij ook verliefd op dit subtiele, maar toch kleurig dekbedovertrek? Klik dan hier.

Liever helemaal geen (felle) kleuren op je bed, maar juist een rustgevende natuurtint? Deze set in de kleur grijs biedt je hiervoor de perfecte oplossing. Een dekbedovertrek-set van hotelkwaliteit en ook nog eens prachtig om te zien, want het oog wilt ook wat, toch? Klik hier voor dit rustige dekbedovertrek als je er meer over te weten wil komen.

Wij zijn in de komende maanden (en stiekem eigenlijk ieder dag van ons leven) gek op het Egyptisch katoen van Lysdrap. Jij ook?