Disclaimer

De informatie op deze website is onder voorbehoud van typefouten. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoud van de website. De eigenschappen en voordelen van producten, genoemd op deze website, komen voort uit informatie die openbaar op internet te vinden is. Silk Heaven is hier niet persoonlijk aansprakelijk voor.  Copyright berust op alle teksten en foto`s van deze website en mag niet zonder schriftelijke toestemming van Silk Heaven gebruikt, veranderd of gekopieerd worden.
Deze informatie  op deze website is verstrekt door Silk Heaven en is niet bedoeld om medisch advies te vervangen noch advies van jouw dokter of behandelaar. Raadpleeg je eigen dokter or behandelaar voor advies over een specifieke, medische aandoening of vraag.

Waar Silk Heaven staat, wordt tevens bedoeld: Caab, houder van de naam Silk Heaven. Ooit was onze kamer van koophandel inschrijving onder de naam Caab. De eigenaresse is nog altijd dezelfde persoon en dit is hetzelfde kamer van koophandel nummer.

                                                
Informatieve doeleinden

Alle informatie op deze website en andere bijbehorende uitingen, inclusief informatie die gerelateerd is aan gezondheidsklachten, producten en behandeling, is alleen voor informatieve doeleinden. Het is zeker niet bedoeld als vervanging van het advies van de eigen arts of medisch specialist of enige informatie op een bijsluiter of productlabel. De informatie is zeker niet bedoeld als diagnose van gezondheidsklachten of slaapklachten. Mirna Boomaerts verzoekt je dringend om de tips in samenwerking met jouw eigen behandelaar uit te voeren of te bespreken, mits je een behandelaar hebt. Wanneer je niet onder behandeling bent bij een arts, dan kan jouw huisarts je doorverwijzen naar een specialist. Wanneer verwezen wordt naar derden, is dit slechts een suggestie en de auteur is niet verantwoordelijk voor hun diensten.